"Šepavac" oduševio domaću publiku na "Petrovo"

 

Nastupa na "Petrovo" (29.6.2012.) nisam se bojala jer nisam bila jedina violinistica, pa ako bih nešto i krivo odsvirala, ne bi se ni primijetilo. Za taj nastup morala sam naučiti svirati sve pjesme i baš zbog toga ga smatram najzanimljivijim, jer sam stvarno puno vremena i truda uložila da bih sve odsvirala kako treba.

Prije nastupa morali smo biti na misi koja je bila vani pa je bilo jako vruće, ali nekako smo preživjeli. Najviše me bilo strah reakcija mojih prijatelja jer ih je došla velika većina. No, kad smo krenuli s izvedbom, trema je nestala.

Ana-Marija Petric ovaj puta je pjesmu "Češljaj me, češljaj, majkica" pjevala uz pratnju violine Lucije Crnčić i mene. Mislim da se na ovom nastupu publici najviše svidjelo kad su "mladenci", Kristijan Vlah i Ana-Marija Petric i ostali članovi KUD-a otplesali "Šepavac".

Kada smo svi završili sa svojim nastupima, otišli smo svi zajedno u vatrogasni dom gdje nas je čekao svečani ručak. Lijepo smo se zabavili, jer većina članova ima dobar smisao za humor.

/Antonija Kos/

Petrovo12