PROSLAVA BLAGDANA SV. ANE U BRATINI

Po 21. put u nedjelju 31.07.2016. godine u Bratini je održano već tradicionalno proštenje proslave blagdana Sv. Ane. U večernjim satima održan je kulturno umjetnički program. Posjetitelji su imali priliku pogledati nastup KUD-a "Lipovac" iz Generalskog Stola kod Karlovca, domaćeg susjednog KUD-a "Seljačka Sloga" Kupinec iz Kupinca, ali i nas.

S obzirom na to da je nastup bio navečer, odlučili smo spojiti ugodno s korisnim, te smo se zaputili na kupanje u mjesto Dramalj. Uživali smo u vožnji na pedalinama, kupanju, druženju, suncu. No na kraju dana jednoj našoj članici je pozlilo, pa nažalost nije bila u mogućnosti nastupati, stoga smo zadnju minutu mjenjali cijelu postavu. Mi smo se predstavili sa scenskim prikazom ''Na Petrove popoldan'', te dobili brojne pohvale za narodne nošnje i pjevanje.

Poslije nastupa imali smo zakusku i druženje uz njihov domaći bend. Bez obzira na vrućine i naporan dan, na putu za doma pjevalo se i sviralo.Poslije nastupa imali smo zakusku i druženje uz njihov domaći bend. Bez obzira na vrućine i naporan dan, na putu za doma pjevalo se i sviralo.

/Ana-Marija Petric Vlah/


Highslide JS