Naš nastup za Srce TV pogledajte u rubrici VIDEOGALERIJA

 

Naši su nastupi već nekoliko puta prije snimani za televiziju, no snimanje za Srce TV (13.2.2012) bilo je novo iskustvo jer se odvijalo kod nas u Svetom Petru Orehovcu. Tom prilikom snimana je emisija o našoj Općini pa smo i mi dobili mogućnost da se predstavimo.

Ekipa sa Srce TV-a snimala nas je u holu škole, a mi smo odabrali da se predstavimo koreografijom "Sitna kišo". Za snimanje smo se pripremali na dvije probe, ali na samom snimanju nije sve teklo kao po loju, pa smo morali ponavljati ukupno 10 puta. Kad smo 9. puta mislili da je to zadnje ponavljanje, snimatelju je nestalo vrpce. Nažalost, snimatelj to nije primijetio, sve do trenutka kad smo mi već počeli skidati nošnje. Zato smo se morali ponovo oblačiti i otplesati dio koreografije koji nije snimljen. Snimanje je trajalo oko sat vremena i bilo naporno zbog ponavljanja, no kad smo vidjeli prilog, zaključili smo da se isplatilo i da smo se odlično predstavili javnosti s našom "Sitnom kišom".

Snimajući prilog doznali smo da naš snimatelj nije imao lagan posao ni kod našeg uzgajivača konja Josipa Plavca. Snimatelj nam je još pod dojmom snimanja kod Plavca, ali sad kroz smijeh, ispričao kako je jedan konj pri snimanju pobjegao i počeo trčati po dvorištu. Snimatelj se preplašio i zbog straha skočio preko ograde.

Na ovom su nam nastupu ponovno "uskočili" naši prijatelji iz KUD-a Križevci. Zahvalni smo im što su dio svog vremena odvojili za ovaj nastup.

Snimljeni prilog objavljen je u emisiji Podravina i Prigorje koja se na Srcu TV emitira četvrtkom od 20 sati. Ukoliko niste uspjeli pogledati prilog na televiziji, možete ga pogledati u našoj rubrici VIDEOGALERIJA.

/Ana-Marija Petric/