S Mladenom Kvesićem nastupili smo u emisiji "Pjesmom te zovem"

 

U emisiji Pjesmom te zovem - Jabuke Tv nastupili smo 11. siječnja (2013.) na poziv Mladena Kešera, jednog od voditelja te emisije. Gosti emisije još su bili Mladen Kvesić, Boštjan Dirnabek i Grupa Max 5. Nastupili smo s dijelovima iz koreografije Prigorski svati i pjesmom Prigorske sam gore list. Taj nastup ostat će u sjećanju i po izuzetno malom Tv studiju, u kojem, zbog njegove površine, baš i nismo mogli plesati kako to zahtijeva naša koreografija. Osim nas u TV studiju još je bio band, pa smo zaista imali vrlo malo mjesta za ples.

Osim malog studija, za neke od nas problem su bile i kamere. Već u backstageu osjećala se nervoza. Ja sam imala osjećaj da mi koljena klecaju i da mi se tresu ruke. S vremenom je nervoza nestajala i postalo je zabavno, no, ipak, kad je snimanje bilo gotovo, osjećala sam veliko olakšanje.

Naš je nastup trajao oko 45 minuta i išao je uživo. Voditelji emisije razgovarali su s predsjednikom KUD-a Atnunom Petricom i voditeljom Josip Šatrakom, a mi svi imali smo prilike pozdraviti koga želimo.

Nakon nastupa uslijedilo je ugodno druženje s ostalim gostima emisije uz specijalitete koje su pripremile naše članice. Osobito nas se dojmio Mladen Kvesić. On je probao sve delicije koje smo donijeli i bio je oduševljen.

Na ovom nastupu bilo nas je ukupno 20. Uz naše članove, kao pojačanje, pridružili su nam se i članovi KUD-a Križevci: Božidar Bajo Mareković, Teo Oros, Davor Posilović, Draženko Kapović, Ivan Mužević, Siniša Španić.

/Lucija Hrg/


jabuka