PREDSTAVLJANJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U UČENIČKOM DOMU VARAŽDIN

Svojim učenicima i djelatnicima Učenički dom Varaždin 8. veljače predstavio je Koprivničko-križevačku županiju. Program je otvoren sa nastupom naših članica koje su odpjevale pjesmu '' Šetala Nanika divojka''.

Nastavak programa bio je sa učenicima iz doma koji su se predstavili u svojim područjima(pjevanje, novinarstvo, književnost, slikarstvo),a dolaze iz naše županije. Na samom kraju prikazan je dokumentarno-promotivni film "Koprivničko-križevačka županija na dlanu". Program su zatvorili naši folkloraši sa izvornim scenskim prikazom ''Na Petrove popoldan''.

Nakon zatvaranja programa imali smo odličnu zakusku i druženje sa djelatnicima i učenicima Učeničkog doma Varaždin. Na putu kući odlučili smo se podružiti i opustiti u bar/club ''Bard'' Varaždin, gdje smo sudjelovali u karaokama, te smo po mišljenju mnogih odnijeli pobjedu. Program je vodio Kristijan Petrović komičar i glumac sa VTV televizije, koji nas je svojim vicevima i pošalicama odlično zabavio.

Nažalost zbog prijevremenog odlaska kući nismo mogli osvojiti glavnu nagradu. No naš prvi nastup ove godine bio je fantastičan, pohvale publike i nezaboravno društvo nama su nagrada, te poticaj za daljnji rad.

/Ana-Marija Petric Vlah/


<